November 29, 2021

Auto nieuws

Het overkomt iedereen een keer, een lekke band of een kapotte ruit. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat u zichzelf buitensluit, doordat u de sleutels in de auto laat zitten. Pech onderweg wilt u niet, maar gebeurt toch een keertje. In dit soort situaties schakelt u pechhulp in, zodat u weer snel verder op weg bent.

Wanneer schakelt u pechhulp in?

Er zijn verscheidene reden om pechhulp in te schakelen. U heeft bijvoorbeeld een aanrijding gehad of een lekke band. Deze onvoorziene problemen onderweg vallen vaak standaard onder pechhulp. Net zoals pech door slecht onderhoud en slijtage. Wanneer u deze problemen heeft, kunt u altijd hulp bij pech inschakelen. Bij andere problemen, zoals dat u zichzelf heeft buitengesloten, komt het soms voor dat u niet zomaar hulp krijgt. Bekijk dus goed de mogelijkheden.

Wat te doen bij pech?

Heeft u toch onderweg pech met de auto? Dat kan gebeuren, maar het is belangrijk om te onthouden dat langs de weg staan risico’s meebrengt. Zet daarom altijd uw alarmlichten aan en plaats uw auto zo ver mogelijk naar rechts in de berm. Voor extra veiligheid draait u de wielen naar rechts toe. Stap uit, indien mogelijk aan de rechterzijde van de auto. Uiteraard moet u zo ver mogelijk van de weg vandaan blijven. Als er een vangrail is, blijf dan altijd achter de vangrail. Houdt uzelf en andere inzittende veilig door verstandig te handelen bij pech!

Goede pechhulp van Vakgarage

Vakgarage verzekert u van goed onderhoud en reparatie, maar ook van de juiste hulp bij pech. Een mankement kan nou eenmaal voorkomen. Vakgarage heeft de juiste oplossing voor u met hun pechhulp bij pech onderweg. Deze hulp kunt u inschakelen wanneer u uw auto laat onderhouden door de Vakgarage. De hulp is beschikbaar in Nederland, maar ook in 43 andere landen in Europa.

Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties

    Categorieën

    Over Autonewport

    Een auto rijden doen wij bijna allemaal en we kennen onze wagens goed, maar soms heb je wel wat hulp nodig als het gaat om service en interieur. Hier ben je terecht voor allerlei handige tips die het rijden niet alleen prettiger, maar ook veiliger zal maken.